Platillos i tapes

Croqueta Caesar (unitat)3€

Truita de ceba caramel·litzada6€

Truita de patates al caliu12€

Ostra a la brasa amb remenat d’ou6€

Fritura mediterrània amb calamar, xipiró, seitó
i espardenya
22€

Assortiment de terrines i pâté en croûte casolans14€

Coques, niguiris i panedons
Coca de vidre i pa tradicional amb tomàquet4€

Coca de full de porros amb crema de formatge Salva
cremasco i raifort18€

Niguiri català de calamar i panxeta encebat6€

Niguiri català de verat flamejat amb tomàquet a l’all cremat8€

Niguiri català de sardina5€

Panadó obert de cabra de mar amb sofregit6€

Els efímers del mes

La Xatonada d’enciam amb bacallà, anxova
i ventresca de tonyina
14€

Espàrrecs blancs a la brasa amb romesco de
tomàquet a la brasa i anxova
15€

Tàrtar de tonyina amb cireres22€

Múrgoles prenyadas a la crema amb espàrrec blanc24€

Raviolis de formatge fresc amb salsa provençal al pesto13€

Cua de bou escabetxada amb verdures a la vinagreta18€

Els clàssics

Mongeta verda i patata cuita al moment amb
botifarra de perol a la brasa13€

Brandada de Bacallà amb mongeta verda i raifort14€

Macarrons de rostit gratinats (ració/mitja ració)12€/8€

Ous estrellats amb patates fregides i botifarra de perol15€

Bacallà mig escabetxat amb cap i pota a la mantega negra16€

Steak tartar a l’all i pebre amb mantega fumada22€

Peus de porc Pierre Koffmann19€

Pollastre cubista en dos serveis: Cuixa crocant,
amb patates mal tallades, ben fregides i caneló fresc
(recomanat per a dues persones; )
36€

Arrossos

Paella de Rogers a la brasa24€

Arròs de nyores, safrà i cuetes d’escamarlans26€

Paella del senyoret de Ripoll22€

Arròs a la cassola amb sofregit negre de l’Empordà
i espardenyes
36€

La Sardina

Coca de sardines12€

Sardines a la brasa amb all i julivert i pa amb tomàquet15€

Platillo de mandonguilles de sardines i
tomàquet St. Giuseppe
16€

La Brasa

De mar

Roger amb tomàquet fumat i anxovada
amb olives i tàperes24€

Bacallà curat a l’antiga acompanyat de bledes a l’allet
i mongetes del ganxet
19€

Turbot amb pil pil acompanyat d’una cassoleta
de patates al forn
s/m

i muntanya

Colomí de sang amb puré de patates24€

Mitjana de vaca ribeye Black Angus acompanyada
d’albergínia, xalotes, romaní i pebre verd37€

Txuletón de vaca Ayrshire de pastura (maduració de 60 dies)
acompanyat d’una miscel·lània de patates rosses i enciam
amanit (recomanat per a 2-4 persones; )110€

La graellada de porc a la catalana (amb peu, cansalada,
galta i botifarra de perol
) acompanyada d’escalivada,
patata al caliu, mongetes de ganxet, allioli i enciam amanit20€

Postres

Gelats3€
(Consulteu amb el nostre equip per conèixer les varietats del dia; )

Flam amb nata6€

Mousse de xocolata a les dues intensitats6€

Tiramisú a la cullera9€

Recuit amb mel i nous9€

Bunyols al moment amb crema de vainilla9€

Pastís fluid d´avellana9€

Crema catalana amb fruites cítriques8€

Torrada de Santa Teresa amb gelat de vainilla9€

Braç de gitano del dia9€

Preu en euros. 10% d’IVA inclos.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.