Platillos i tapes

Anxoves del cantàbric Nardín de primavera (u.)2€

Coca de vidre amb tomàquet i oli de pernil
i llesca de pa tradicional amb tomàquet i oli3€

Truita de ceba caramel·litzada6€

Croqueta Caesar (unitat)2,5€

Calamars a la romana amb ceba caiguda, maionesa i llima12€

Remenat d’ostra amb herbes fresques5,5€

Macarrons de rostit gratinats (ració / mitja ració)12€/8€

Els clàssics

Mongeta verda i patata cuita al moment amb oli d’oliva verge9€

Brandada de bacallà amb mongeta verda i raifort14€

Steak tàrtar amb mantega al Cafè de París22€

Capipota a la mantega negra16€

Peus de porc Pierre Koffmann19€

Cua de bou amb tripeta de bacallà22€

Arrossos

Paella de rogers a la brasa24€

Arròs de nyores i safrà amb cueta de gamba i escamarlà26€

Paella de colomí de sang a la brasa amb bolets21€

Arròs a la cassola de coure amb calamar i espardenya35€

La Brasa

Mar

Roger de roca del cantàbric13€/100g

Turbot salvatge del cantàbric15€/100g

Altres productes de mar (consultar)

Muntanya

Lletons rostits18€

Botifarra negra14€

Llom baix de vaca vella32€

Txuletón de vaca vella7€/100g

Ovella Xisqueta21€

Colomí de Bresse27€

Postres

Gelats i sorbets fets a casa
(gelats: te verd, vainilla, maduixa, llet;
sorbets: cítrics, marialluïsa, poma àcida amb api)
3€/u

Macedònia amb gelat de cítrics6€

Flam amb nata i gelat de llet6€

Mousse de xocolata6€

Tiramisú a la cullera9€

Pastís de formatge amb gelat de poma i api11€

Milfulls de crema amb fruita de temporada9€

Suflé de cítrics (20 minuts)10€

Pastís de xocolata amb gelat de vainilla11€

Preu en euros. 10% d’IVA inclos.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.