Platillos i tapes
Croqueta Caesar (unitat)3€
Truita de ceba caramel·litzada6€
Truita de patates al caliu amb tòfona15€
Ostra a la brasa amb remenat d’ou6€
Fritura mediterrània amb calamar, calamarsó, roger
i espardenya16€
Coques, torrades i niguiris
Coca de vidre i pa tradicional amb tomàquet4€
Coca de recapte d’escalivada amb anxova9€
Cocapizza de col caramel·litzada amb panxeta i tòfona14€
Coca de full de porros amb crema de formatge Salva
cremasco i tòfona22€
Torrada de garotes amb panxeta flamejada15€
Niguiri català de calamar i panxeta encebat6€
Niguiri català de tonyina flamejada8€
Els efímers del mes
Amanida de carxofes saltades i xips amb pernil
i vinagreta de carquinyolis14€
Lo millor de la sopa de ceba amb tòfona16€
Ou ferrat amb tòfona i puré de patates22€
Platillo de sípia, pèsols, carxofes i patata feta al moment16€
Pèsols amb calamarsons25€
Cors de carxofes al forn farcits de conill a l’estil d´Almatret16€
Mandonguilles amb favetes i carxofes16€
Els clàssics
Mongeta verda i patata cuita al moment amb
botifarra de perol a la brasa13€
Sopa pisto amb raviolis de formatge fresc
i llimones en salmorra13€
Macarrons de rostit gratinats (ració/mitja ració)12€/8€
Ous estrellats amb patates fregides i botifarra de perol15€
Steak tartar a l’all i pebre amb mantega fumada22€
Peus de porc Pierre Koffman19€
Pollastre cubista en dos serveis: Cuixa crocant, amb patates mal tallades, ben fregides i caneló fresc (recomanat per a dues persones; )36€
Terrines
Terrina de la iaia, amb porc, pernil i múrgules11€
Terrina de pollastre escabetxat amb foie i festucs
amb una petita amanida i torrades11€
Pâté en croûte de caça18€
Assortiment de terrines i pâté en croûte14€
Arrossos
Paella de Rogers a la brasa24€
Arròs de nyores, safrà i cuetes d’escamarlans26€
Paella del senyoret de Ripoll22€
Arròs a la cassola amb sofregit negre de l’Empordà
i espardenyes36€
El nostre Bacallà de Portugal
Bunyols de Bacallà (quatre unitats)8€
Esqueixada de Bacallà12€
Brandada de Bacallà amb mongeta verda i raifort14€
Bacallà mig escabetxat amb cap i pota
a la mantega negra16€
Bacallà a la brasa amb bledes a l’allet, calçots
i mongetes del ganxet16€
La Brasa
De mar
Roger amb tomàquet fumat i anxovada
amb olives i tàperes24€
Turbot o llobarro o escórpora acompanyats amb pil pil
i una cassoleta de patates al forns/m
(Consulteu amb el nostre equip per decidir les quantitats i les varietats; )
Gambes, escamarlà, llagosta, llamàntol…s/m
(Consulteu amb el nostre equip per decidir les quantitats i les varietats; )
i muntanya
Colomí de sang amb puré de patates24€
Tagliata de vaca vella amb xalotes, romaní i pebre verd23€
Txuletón de vaca vella amb patates fregides
i fulles d´enciam (recomanat per a 2-4 persones; )110€
Postres
Gelats3€
(Consulteu amb el nostre equip per conèixer les varietats del dia; )
Flam amb nata6€
Mousse de xocolata a les dues intensitats6€
Tiramisú a la cullera9€
Recuit amb mel i nous9€
Bunyols al moment amb crema de vainilla9€
Pastís fluid d´avellana9€
Crema catalana amb fruites cítriques8€
Torrada de Santa Teresa amb gelat de vainilla9€
Braç de gitano del dia9€
Preu en euros. 10% d’IVA inclos.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.