Platillos i tapes

Anxoves del Cantàbric de primavera Nardín (filet)3€

Coca de vidre i pa tradicional amb tomàquet4€

Truita de ceba caramel·litzada6€

Croqueta Caesar (unitat)3€

Calamars a la romana amb maionesa12€

Coca de recapte amb anxova9€

Nigiris catalans
panxeta ibèrica i mantega de tòfona7€
calamar amb bitxo jalapeño i llima7€
ventresca de tonyina10€
ventresca de tonyina amb garota13€

Els efímers del mes

Escalivada a la brasa amb anxoves13€

Tartar de tonyina amb pinyonada i raifort16€

Amanida de carxofes saltades i xips amb pernil
i vinagreta de carquinyolis
14€

Salmó fumat a la nostra brasa amb cogombre agredolç,
crema fresca i brioix
15€

Perdiu escabetxada a casa (collita 2019) amb
llenties sortint de l´olla24€

Terrina de pollastre escabetxat amb foie i festucs
amb una petita amanida i torrades11€

Pâté en croûte d´ànec, foie i tòfona amb tubercles encurtits16€

Mini escudella de pilota, cigrons, morro, col, botifarra negra
i cua de bou amb Route Pazze16€

Mandonguilles de fricandó amb trompetes de la mort16€

Llebre a la royale amb olives mortes18€

Els clàssics

Mongeta verda i patata cuita al moment amb oli d’oliva verge9€

Brandada de bacallà amb mongeta verda i raifort14€

Macarrons de rostit gratinats (ració/mitja ració)12€/8€

Lassanya de Nadal14€

Steak tàrtar a l’all i pebre amb mantega fumada22€

Ous estrellats amb botifarra de perol15€

Cap i pota a la mantega negra14€

Peus de porc Pierre Koffmann19€

Pollastre cubista en dos serveis: Cuixa crocant, amb patates mal tallades,
ben fregides i caneló fresc (recomanat per a dues persones; )36€

Arrossos

Paella de Rogers a la brasa24€

Arròs de nyores, safrà i cuetes d’escamarlans26€

Rissoto de carxofes amb botifarra de perol, farigola,
romaní i altres herbes del camí
18€

Paella del senyoret de Ripoll22€

Arròs a la cassola amb sofregit negre de l’Empordà
amb espardenyes
36€

100% Garota

La súper garota 3×1 amb rovell d´ou curat15€

Torrada de garotes amb panxeta Maldonado flamejada15€

Tartar de tonyina amb garotes i oli de fulla de figuera
a la brasa
22€

Linguinie amb meunierè de garotes, cua de gamba, pell de
llima i pebre d´Espelette
27€

Llebre a la royale amb olives mortes i garotes24€

La Brasa

De mar

Roger a la brasa amb tomàquet fumat i anxovada
amb olives i tàperes24€

Bacallà amb bledes a l’allet i orella de porc al vi ranci18€

Turbot o llobarro o escórpora acompanyats amb pil pil
i una cassoleta de patates al forn
s/m
(Consulteu amb el nostre equip per decidir les quantitats i les varietats; )

Gambes, escamarlà, llagosta, llamàntol…s/m
(Consulteu amb el nostre equip per decidir les quantitats i les varietats; )

i muntanya

Colomí de sang amb puré de patates24€

Matrimoni de botifarra de perol blanca i negra
amb mongetes del ganxet13€

Tagliata de vaca vella amb xalotes, romaní i pebre verd23€

Foie a la brasa amb pera escalivada i envinagrada,
escarola i magrana26€

Txuletón de vaca vella amb patates fregides
i fulles d´enciam (recomanat per a 2-4 persones; )110€

Postres

Gelats3€
(Consulteu amb el nostre equip per conèixer les varietats del dia; )

Flam de nata6€

Mousse de xocolata a les dues intensitats6€

Tiramisú a la cullera9€

Recuit amb mel i nous9€

Bunyols al moment amb crema de vainilla9€

Pastís fluid d´avellana9€

Torrada de Santa Teresa amb gelat de vainilla9€

Preu en euros. 10% d’IVA inclos.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.