Platillos i tapes

Anxoves del Cantàbric Nardín de primavera (u.)2€

Coca de vidre i pa tradicional amb tomàquet3€

Truita de ceba caramel·litzada6€

Truita de patates acabada de fer9€

Croqueta Caesar (unitat)3€

Seitó a la romana12€

Remenat d’ostra amb herbes fresques5,5€

Macarrons de rostit gratinats (ració / mitja ració)12€/8€

Els efímers del mes

Got de gaspatxo, el més refrescant!4€

Esqueixada de bacallà amb romesco de garotes13€

Recuit amb tomàquet i ceba al cop de puny12€

Trio de nigiris catalans: tonyina, seitó i calamar12€
per unitat: tonyina / seitó / calamar5€/4€/4,5€

Platillo de patata bonnotte amb morro i orella de porc amb pebre vermell picant12€

Flor de carbassó en tempura farcida d’arròs negre amb salsa de pebrot jalapeño i llima13€

Guatlla escabetxada amb pastanaga i endívia a la brasa22€

Tonyina volta i volta amb cireres, nous i olives negres17€

Gnocchi a la marinera i daus de parmesà11€

Raviolis de rostit de vedella al palo cortado amb saltat de verdures salvatges i crema de formatge16€

Mandonguilles de fricandó amb trompetes de la mort14€

Filet Rossini26€

Els clàssics

Mongeta verda i patata cuita al moment amb oli d’oliva verge9€

Brandada de bacallà amb mongeta verda i raifort14€

Steak tàrtar amb mantega al Cafè de París22€

Capipota a la mantega negra16€

Peus de porc Pierre Koffmann19€

Cua de bou amb tripeta de bacallà22€

Arrossos

Paella de rogers a la brasa24€

Arròs de nyores i safrà amb cueta de gamba i escamarlà26€

Arròs a la cassola de cuixes de colomí de sang amb botifarra negra i rossinyols24€

Calderó d’arròs de peix, sèpia i escamarlà35€

La Brasa

Mar

Roger de roca del cantàbric13€/100g

Turbot salvatge del cantàbric15€/100g

Altres productes de mar (consultar)

Muntanya

Lletons rostits18€

Botifarra negra14€

Txuletón de vaca vella70€

Mig txuletón de vaca vella35€

Ovella Xisqueta21€

Colomí de Bresse27€

Postres

Gelats i sorbets fets a casa
(gelats: te verd, vainilla, maduixa, llet;
sorbets: cítrics, poma àcida amb api)
3€/u

Macedònia amb gelat de cítrics6€

Flam amb nata i gelat de llet6€

Mousse de xocolata6€

Tiramisú a la cullera9€

Pastís de formatge amb gelat de poma i api11€

Milfulls de crema amb fruita de temporada9€

Menjar blanc amb poma lleugerament confitada i gelée de cava 9€

Suflé de cítrics (20 minuts)10€

Pastís de xocolata amb gelat de vainilla11€

Preu en euros. 10% d’IVA inclos.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.