Platillos i tapes

Croqueta Caesar (unitat)3€

Truita de ceba caramel·litzada6€

Truita de patates al caliu amb tòfona15€

Ostra a la brasa amb remenat d’ou6€

Fritura mediterrània amb calamar, calamarsó, roger
i espardenya
16€

Coques, torrades i niguiris
Coca de vidre i pa tradicional amb tomàquet4€

Coca de recapte d’escalivada amb anxova9€

Cocapizza de col caramel·litzada amb panxeta i tòfona14€

Coca de full de porros amb crema de formatge Salva
cremasco i tòfona22€

Torrada de garotes amb panxeta flamejada15€

Niguiri català de calamar i panxeta encebat6€

Niguiri català de tonyina flamejada8€

Els efímers del mes

Amanida de carxofes saltades i xips amb pernil
i vinagreta de carquinyolis
14€

Lo millor de la sopa de ceba amb tòfona16€

Ou ferrat amb tòfona i puré de patates22€

Platillo de sípia, pèsols, carxofes i patata feta al moment16€

Pèsols amb calamarsons25€

Cors de carxofes al forn farcits de conill a l’estil d´Almatret16€

Mandonguilles amb favetes i carxofes16€

Els clàssics

Mongeta verda i patata cuita al moment amb
botifarra de perol a la brasa13€

Sopa pisto amb raviolis de formatge fresc
i llimones en salmorra13€

Macarrons de rostit gratinats (ració/mitja ració)12€/8€

Ous estrellats amb patates fregides i botifarra de perol15€

Steak tartar a l’all i pebre amb mantega fumada22€

Peus de porc Pierre Koffman19€

Pollastre cubista en dos serveis: Cuixa crocant, amb patates mal tallades, ben fregides i caneló fresc (recomanat per a dues persones; )36€

Terrines
Terrina de la iaia, amb porc, pernil i múrgules11€

Terrina de pollastre escabetxat amb foie i festucs
amb una petita amanida i torrades11€

Pâté en croûte de caça18€

Assortiment de terrines i pâté en croûte14€

Arrossos

Paella de Rogers a la brasa24€

Arròs de nyores, safrà i cuetes d’escamarlans26€

Paella del senyoret de Ripoll22€

Arròs a la cassola amb sofregit negre de l’Empordà
i espardenyes
36€

El nostre Bacallà de Portugal

Bunyols de Bacallà (quatre unitats)8€

Esqueixada de Bacallà12€

Brandada de Bacallà amb mongeta verda i raifort14€

Bacallà mig escabetxat amb cap i pota
a la mantega negra
16€

Bacallà a la brasa amb bledes a l’allet, calçots
i mongetes del ganxet
16€

La Brasa

De mar

Roger amb tomàquet fumat i anxovada
amb olives i tàperes24€

Turbot o llobarro o escórpora acompanyats amb pil pil
i una cassoleta de patates al forn
s/m
(Consulteu amb el nostre equip per decidir les quantitats i les varietats; )

Gambes, escamarlà, llagosta, llamàntol…s/m
(Consulteu amb el nostre equip per decidir les quantitats i les varietats; )

i muntanya

Colomí de sang amb puré de patates24€

Tagliata de vaca vella amb xalotes, romaní i pebre verd23€

Txuletón de vaca vella amb patates fregides
i fulles d´enciam (recomanat per a 2-4 persones; )110€

Postres

Gelats3€
(Consulteu amb el nostre equip per conèixer les varietats del dia; )

Flam amb nata6€

Mousse de xocolata a les dues intensitats6€

Tiramisú a la cullera9€

Recuit amb mel i nous9€

Bunyols al moment amb crema de vainilla9€

Pastís fluid d´avellana9€

Crema catalana amb fruites cítriques8€

Torrada de Santa Teresa amb gelat de vainilla9€

Braç de gitano del dia9€

Preu en euros. 10% d’IVA inclos.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.