Platillos i tapes

Croqueta Caesar (unitat)3€

Truita de ceba caramel·litzada6€

Truita de patates fetes al caliu12€

Ostra a la brasa amb remenat d’ou6€

Fritura mediterrània una mica d’aquí i d’allà, així i aixà22€

Coca de vidre i pa tradicional amb tomàquet4€

niguiris catalans
de panxeta i calamar encebat6€

de sardina flamejada amb albergínia i piparra5€

de ventresca de tonyina i garota14€

de Pepito de Kobe i sofregit de bolet14€

Els efímers del mes

Amanida de maduixetes, nabius, verdures vermelloses amb
fonoll i formatge
12€

Sípia a la brasa amb escalivada a la cassola18€

Cors de carxofes farcides amb conill d’Almatret22€

Mandonguilles de tonyina i verat amb tomàquet16€

Platillo de tripa i capipota de Cal Jordi amb trippa
Rossi a banda
16€

Calamars farcits, pèsols i rostit26€

Cua de bou escabetxada amb verdures primerenques22€

Olla ferroviària
(Consulteu amb el nostre equip)
s/m

Els clàssics

Mongeta verda i patata cuita al moment amb
botifarra de perol a la brasa13€

Brandada de Bacallà amb pèsols i raifort16€

Coca de full de porros amb crema de formatge La Gàrgola
del Miracle14€

Macarrons de rostit gratinats amb barreja de formatge
de Mas d’Eroles i O’Xortical (ració/mitja ració)14€/9€

Ous estrellats amb patates fregides i botifarra de perol15€

Steak tartar a l’all i pebre amb mantega fumada24€

Peus de porc Pierre Koffmann22€

Pollastre cubista en dos serveis: Cuixa crocant,
amb patates mal tallades, ben fregides i caneló fresc
(recomanat per a dues persones; )
38 €

Arrossos

Paella de rogers a la brasa24€

Arròs de nyores, safrà i cuetes d’escamarlans26€

Paella del senyoret de Ripoll22€

ara cuinem
espàrrecs blancs

Espàrrecs blancs amb verat escabetxat i vinagreta blanca16€

Espàrrecs blancs a la brasa amb romesco de tomàquet i
anxova
15€

Menestra d’espàrrecs blancs amb pèsols, carxofes, patata,
ou, papada curada i prou
17€

Espàrrecs blancs amb múrgules a la crema24€

Lletons rostits amb espàrrecs blancs24€

La Brasa

de mar

Roger amb olivada i tomàquet28€

Tonyina amb albergínia escalivada i garum d’olives verdes28€

Turbot amb pil pil acompanyat d’una cassoleta
de patates al forn
s/m

i muntanya

Mitjana de vaca Black Angus acompanyada d’albergínia,
xalotes, romaní i pebre verd37€

Txuletón de vaca acompanyat d’una miscel·lània de patates
rosses i enciam amanit
(recomanat per a 2-4 persones)110€

Galtes de porc amb all i julivert amb patata al caliu i romesco
picant14€

Postres

Gelats3€
(Consulteu amb el nostre equip per conèixer les varietats del dia; )

Flam amb nata6€

Mousse de xocolata a les dues intensitats6€

Tiramisú a la cullera9€

Recuit amb mel i nous9€

Bunyols al moment amb crema de vainilla9€

Pastís fluid de xocolata9€

Braç de gitano del dia9€

Copa de cítrics9€

Pastís fullat amb pera
(20 min)10€

Preu en euros. 10% d’IVA inclos.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.