Platillos i tapes

Anxoves del Cantàbric Nardín de primavera (filet)3,5€

Coca de vidre i pa tradicional amb tomàquet4€

Truita de ceba caramel·litzada6€

Croqueta Caesar (unitat)3€

Calamars a la romana amb mahonesa12€

Trio de nigiris catalans: tonyina, sardina i calamar13€
per unitat: tonyina / sardina / calamar7€/3€/4€

Els efímers del mes

Amanida nicoise. Tonyina confitada a casa, mongeta verda,
tomàquet ou dur i anxova
13€

Terrina casolana de tudó i nous amb amanit
de cogombre agredolç i pa torrat
12€

Tàrtar de tonyina am garota (80g)18€

Garota tres rovells amb torrada de pa de quinoa (u.)14€

Bolets de la castanyera amb raviolis de vedella
al palo cortado i fulles saltades 18€

Cua de bou amb tripeta de bacallà i tubercles a la Madelaine22€

Civet de llebre amb olives negres i ceps confitats25€

Pilota de fasià amb col i cigrons18€

Mandonguilles de fricandó amb trompetes de la mort14€

Els clàssics

Mongeta verda i patata cuita al moment amb oli d’oliva verge9€

Brandada de bacallà amb mongeta verda i raifort14€

Steak tàrtar a l’all i pebre amb mantega fumada22€

Macarrons de rostit gratinats (ració / mitja ració)12€/8€

Pollastre Picasso en dos serveis Cuixes crocants amb patates mal tallades,
ben fregides i caneló fresc (recomenat per a 2, preu per persona)18€

Peus de porc Pierre Koffmann19€

Arrossos

Paella de rogers a la brasa24€

Paella del senyoret amb cuetes de gamba35€

Arròs de nyores amb escamarlà26€

Arròs de tudó amb bolets19€

La Brasa

Mar

Bacallà a la brasa amb capipota a la mantega negra22€

Turbot salvatge del Cantàbric amb cassoleta de patates al forn
amb ceba i tomàquet
35€

Roger salvatge de Cantàbric amb cassoleta de patates al forn
amb ceba i tomàquet
24€

Altres productes de mar (consultar)

Muntanya

Lletons caramel·litzats amb gnocchis i rovellons escabetxats18€

Ous estrellats amb botifarra de perol blanca i negre16€

Carré d´ovella xisqueta amb xalotes i patates glassejades21€

Filet de vaca vella amb patates fregides, escalivada i enciam amanit28€

Postres

Gelats i sorbets fets a casa
(gelats: vainilla, llet; sorbets: cítrics, poma àcida amb api)3€/u

Flam de carabassa amb sorbet de mandarina6€

Pastís de Sara amb sorbet citrics9€

Torrada de Santa Teresa amb sorbet de café9€

Flam amb nata i gelat de llet6€

Mousse de xocolata6€

Tiramisú a la cullera9€

Pastís de formatge amb gelat de poma i api11€

Milfulls de crema amb fruita de temporada9€

Menjar blanc amb poma lleugerament confitada i gelée de cava 9€

Suflé de cítrics (20 minuts)10€

Preu en euros. 10% d’IVA inclos.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.