Plats i platillos

Anxoves del cantàbric Nardín de primavera (u.)2€

Llesca de pa amb tomàquet3€

Truita de ceba caramel·litzada6€

Coca de recapte de pebrot i albergínia a la brasa3,5€

Amanida de carxofes amb pernil de glà i vinagreta de carquinyoli12€

Croqueta Caesar (unitat)2,5€

Calamars a la romana amb ceba i maionesa12€

Salmó fumat a casa amb pa de llavors, raifort i cogombre agredolç11€

Steak tàrtar amb mantega al Cafè de París22€

Mongeta verda i patata cuita al moment emulsionada amb oli d’oliva verge9€

Brandada de bacallà amb mongeta verda i raifort14€

Remenat d’ostra amb herbes fresques5,5€

Ou de pagés ferrat amb sobrassada, puré de patata i codonyat12€

Macarrons de rostit gratinats (ració / mitja ració)12€/8€

Arrossos

Paella de rogers a la brasa24€

Arròs de nyores i escamarlà26€

Paella de colomí de sang a la brasa21€

Plats principals (a la brasa de llenya)

Mar

Roger13€/100g

Mero15€/100g

Turbot15€/100g

Altres productes de mar (consultar)

Muntanya

Lletons rostits a la cassola18€

Botifarra negra a la brasa14€

Peus de porc Pierre Koffmann26€

Llom baix de vaca vella a la brasa32€

Txuletón de vaca vella a la brasa15€/100g

Ovella Xisqueta a la brasa26€

Colomí de Bresse a la brasa29€

Les postres

Flam amb nata i gelat de llet6€

Macedònia amb gelat de cítrics6€

Gelat o sorbet3€/u

Milfulls de crema amb fruita de temporada9€

Suflé de cítrics (20 minuts)10€

Pastís de xocolata amb gelat de vainilla11€

Preu en euros. 10% d’IVA inclos.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.