Platillos i tapes
Croqueta Caesar (unitat)3€
Truita de ceba caramel·litzada6€
Truita de patates fetes al caliu12€
Ostra a la brasa amb remenat d’ou6€
Fritura mediterrània una mica d’aquí i d’allà, així i aixà22€
Coca de vidre i pa tradicional amb tomàquet4€
niguiris catalans
de panxeta i calamar encebat6€
de sardina flamejada amb albergínia i piparra5€
de ventresca de tonyina i garota14€
de Pepito de Kobe i sofregit de bolet14€
Els efímers del mes
Amanida de maduixetes, nabius, verdures vermelloses amb
fonoll i formatge12€
Sípia a la brasa amb escalivada a la cassola18€
Cors de carxofes farcides amb conill d’Almatret22€
Mandonguilles de tonyina i verat amb tomàquet16€
Platillo de tripa i capipota de Cal Jordi amb trippa
Rossi a banda16€
Calamars farcits, pèsols i rostit26€
Cua de bou escabetxada amb verdures primerenques22€
Olla ferroviària
(Consulteu amb el nostre equip)s/m
Els clàssics
Mongeta verda i patata cuita al moment amb
botifarra de perol a la brasa13€
Brandada de Bacallà amb pèsols i raifort16€
Coca de full de porros amb crema de formatge La Gàrgola
del Miracle14€
Macarrons de rostit gratinats amb barreja de formatge
de Mas d’Eroles i O’Xortical (ració/mitja ració)14€/9€
Ous estrellats amb patates fregides i botifarra de perol15€
Steak tartar a l’all i pebre amb mantega fumada24€
Peus de porc Pierre Koffmann22€
Pollastre cubista en dos serveis: Cuixa crocant,
amb patates mal tallades, ben fregides i caneló fresc
(recomanat per a dues persones; )38 €
Arrossos
Paella de rogers a la brasa24€
Arròs de nyores, safrà i cuetes d’escamarlans26€
Paella del senyoret de Ripoll22€
ara cuinem
espàrrecs blancs
Espàrrecs blancs amb verat escabetxat i vinagreta blanca16€
Espàrrecs blancs a la brasa amb romesco de tomàquet i
anxova15€
Menestra d’espàrrecs blancs amb pèsols, carxofes, patata,
ou, papada curada i prou17€
Espàrrecs blancs amb múrgules a la crema24€
Lletons rostits amb espàrrecs blancs24€
La Brasa
de mar
Roger amb olivada i tomàquet28€
Tonyina amb albergínia escalivada i garum d’olives verdes28€
Turbot amb pil pil acompanyat d’una cassoleta
de patates al forns/m
i muntanya
Mitjana de vaca Black Angus acompanyada d’albergínia,
xalotes, romaní i pebre verd37€
Txuletón de vaca acompanyat d’una miscel·lània de patates
rosses i enciam amanit
(recomanat per a 2-4 persones)110€
Galtes de porc amb all i julivert amb patata al caliu i romesco
picant14€
Postres
Gelats3€
(Consulteu amb el nostre equip per conèixer les varietats del dia; )
Flam amb nata6€
Mousse de xocolata a les dues intensitats6€
Tiramisú a la cullera9€
Recuit amb mel i nous9€
Bunyols al moment amb crema de vainilla9€
Pastís fluid de xocolata9€
Braç de gitano del dia9€
Copa de cítrics9€
Pastís fullat amb pera
(20 min)10€
Preu en euros. 10% d’IVA inclos.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.