menú Jordi Vila
158€

AIGUA
L’aperitiu de vermuteria:
Anxova del cantàbric 000 amb mantega d’herbes;
Mini cocktail de Negroni amb escuma de taronja;
Bunyol d’oliva negra

Tartar de peix, gamba i escamarlà.
Boccato di Cardinale

Ostra amb albergínia, brou de tellerines al xerès i llimona curada

TERRA
Trio de tomàquets amb cireres, nata i anguila fumada

Arròs de roger a la brasa amb endívia

Remolatxa a la Royale

FOC
Calamarsons amb flor de carabassó en tempura, alfàbrega i llima

Peix salvatge a la brasa amb col i raifort

Colomí de sang amb bleda, toffee de pastanaga i nous

AIRE
Pastís de formatge amb sorbet de poma verda, api i fonoll

Milfullls de crema amb fruita de temporada

menú alkimia
98€

Recuit amb tomàquet i suc acidulat

Tonyina vermella amb romesco a l’all cremat

Crema d’escabetx de pastanaga amb llagostí i herbes de l’hort

Brandada de bacallà amb flor de carabassó en tempura

Tatin de porros amb raifort i crema de formatge

Ravioli de vedella al palo cortado i sepionetes

Peix salvatge a la brasa de llenya amb albergínia,
brou de tellerines al xerès i llimona curada

Lletons rostits amb cireres, pols de nyores i cacau

Menjar blanc amb fruita fresca i gelée de cava

Pastís de xocolata amb gelat de prunes escabetxades

plats

Amanida de brevas amb pernil de gla Joselito26€

Tartar de peix, gamba, escamarlà i caviar.
Boccato di Cardinale70€

Crema d’escabetx de pastanaga amb llagostí i herbes de l’hort28€

Tatin de porros amb raifort i crema de formatge24€

Calamarsons amb flor de carabassó en tempura, alfàbrega i llima29€

Col caramel·litzada, formatge, i raifort22€

Llamàntol en dos serveis: amb suquet sec de galanga i arròs caldós a banda65€

Ravioli de vedella al palo cortado i sepionetes34€

Peix salvatge a la brasa de llenya amb albergínia,
brou de tellerines al xerès i llimona curada
47€

Colomí de sang amb bleda, toffee de pastanaga i nous36€

Xai Xisqueta ecològic amb albergínia i pinyonada34€

Lletons rostits amb cireres, pols de nyores i cacau28€

postres

Menjar blanc amb fruita fresca i gelée de cava14€

Pastís de formatge amb sorbet de poma verda, api i fonoll14€

Milfulls de crema amb fruita de temporada 14€

Suflé de cítrics amb amanida de fruita al te i gelat de cítrics14€

Tiramisú14€

Pastís de xocolata amb gelat de prunes escabetxades14€

Els plats estan sotmesos a canvis de producte segons mercat.

Preu en euros. 10% d’IVA inclòs.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.