menú Jordi Vila
158€

AIGUA
L’aperitiu de vermuteria:
Anxova del cantàbric 000 amb mantega d’herbes;
Mini cocktail d’Americano amb escuma de taronja;
Bunyol d’oliva negra

Tartar de peix, gamba i escamarlà.
Boccato di Cardinale

Ostra amb albergínia, suquet de tellerines al xerès i llimona curada

TERRA
Tomàquet amb ventresca de tonyina, recuit i manzanilla

Calamarsons farcits de carabassó, llet d’ametlla i llima

Bolets de temporada amb una royale vegetal de tòfona

FOC
Peix salvatge a la brasa amb col caramelitzada, emulsió del propi peix i créixens

Croqueta trencada amb toffee de pastanaga al cafè

Colomí de sang a la brasa amb bledes saltades a l’allet i cigrons

AIRE
Pastís de formatge amb sorbet de poma verda, api i fonoll

Milfulls de crema amb fruita de temporada

menú alkimia
98€

Tomàquet cirerol al xerès amb recuit i suc acidulat

Tartar de tonyina amb pebrot vermell i fruits secs

Escabetx de pastanaga amb llagostí i herbes de l’hort

Calamar amb arròs de tinta i salsa de pebrot verd amb alfàbrega

Coca de porros amb raifort i crema de formatge

Mar i muntanya: ravioli de vedella al palo cortado i ostra a la brasa

Suquet de tellerines al xerès amb peix salvatge, albergínia i llimona

Lletons rostits amb romesco de figues i nous acompanyats de les nostres patates fregides

Menjar blanc amb fruita fresca i gelée de cava

Pastís de xocolata amb gelat de prunes escabetxades

plats

Amanida de figues amb pernil de gla Joselito26€

Tartar de peix, gamba, escamarlà i caviar.
Boccato di Cardinale70€

Escabetx de pastanaga amb llagostí i herbes de l’hort28€

Coca de porros amb raifort i crema de formatge24€

Brandada de bacallà amb coliflor escabetxada, mongeta verda i herbes fresques25€

Calamarsons farcits de carabassó, llet d’ametlla i llima29€

Llamàntol en dos serveis: amb suquet sec de galanga i arròs caldós a banda65€

Mar i muntanya: ravioli de vedella al palo cortado i ostra a la brasa34€

Peix salvatge a la brasa amb col caramelitzada,
emulsió del propi peix i créixens
47€

Colomí de sang a la brasa amb bledes saltades a l’allet i cigrons 36€

Xai Xisqueta ecològic amb albergínia i pinyonada34€

Lletons rostits amb romesco de figues i nous acompanyats de les nostres patates fregides28€

postres

Menjar blanc amb fruita fresca i gelée de cava14€

Pastís de formatge amb sorbet de poma verda, api i fonoll14€

Milfulls de crema amb fruita de temporada 14€

Suflé de cítrics amb amanida de fruita al te i gelat de cítrics14€

Tiramisú14€

Pastís de xocolata amb gelat de prunes escabetxades14€

Els plats estan sotmesos a canvis de producte segons mercat.

Preu en euros. 10% d’IVA inclòs.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.