menú Jordi Vila
158€

AIGUA
Tartar de peix, gamba i escamarlà.
Boccato di Cardinale

Ostra a la brasa amb carxofes, romesco d’ostres i carxofes

Garota de tres rovells amb torrada de pa i anxova

TERRA
Tomàquet curat, ventresca de tonyina, ceba al cop de puny y avellanes

Calamarsons farcits, salsa de pebrot verd i alfàbrega,
quatre grans d’arròs negre i crema d’ametlla

Mar i muntanya d’espardenyes amb làmines d’orella de porc
i rostit de galanga

Carabassa a la taronja amb bolets i garrí cruixent

FOC
Peix salvatge amb suquet de tallarines al xerès i albergínia

Petita escudella de perdiu: pilota i ravioli
de les seves cuixetes escabetxades amb col

Cabirol a la brasa amb salsifís, bolets
i nabius amb romaní

AIRE
Pastís de formatge amb sorbet de poma verda, api i fonoll

Mont blanc

menú alkimia
98€

Calçot a la brasa amb romesco d’anxova

Amanida de fruits del mar amb crema d’escabetx de pastanaga i gingebre

Calamarsons farcits, salsa de pebrot verd i alfàbrega,
quatre grans d’arròs negre i crema d’ametlla

Coca de pasta de full amb porros, raifort i crema de formatge

Farcellet d’espinacs amb vedella al palo cortado amb romesco de carabassa
i cruixent de garrí

Peix salvatge a la brasa amb cim i tomba de col caramel·litzada i patata

Cabirol a la brasa amb salsifís, bolets i nabius amb romaní

Postres cítriques

Pastís de xocolata amb gelat de prunes escabetxades

plats

Amanida de carxofes amb pernil de gla i vinagreta de carquinyoli26€

Tartar de peix, gamba, escamarlà i caviar.
Boccato di Cardinale70€

Amanida de fruits del mar amb crema d’escabetx de pastanaga i gingebre28€

Calamarsons farcits, salsa de pebrot verd i alfàbrega, quatre grans d’arròs negre
i crema d’ametlla
29€

Coca de pasta de full amb porros, raifort i crema de formatge24€

Carabassa a la taronja amb bolets i garrí cruixent25€

Mar i muntanya d’espardenyes amb làmines d’orella de porc i rostit de galanga42€

Peix salvatge a la brasa amb cim i tomba de col caramel·litzada i patata47€

Peix salvatge amb suquet de tallarines al xerès i albergínia47€

Xai Xisqueta amb pinyonada, patata i escalunya34€

Colomí de sang a la brasa amb bledes i bolets36€

Pilota de perdiu amb col i el seu brou28€

Llebre a la royale a l’estil del Senador Couteaux 35€

Cabirol a la brasa amb salsifís, bolets i nabius amb romaní32€

postres

Menjar blanc amb fruita fresca i gelée de cava14€

Mont blanc14€

Pastís de formatge amb sorbet de poma verda, api i fonoll14€

Milfulls de crema amb fruita de temporada14€

Suflé de cítrics amb amanida de fruita al te i gelat de cítrics14€

Tiramisú14€

Pastís de xocolata amb gelat de prunes escabetxades14€

Els plats estan sotmesos a canvis de producte segons mercat.

Preu en euros. 10% d’IVA inclòs.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.