menú llarg
138€

Bunyol de patata

Esqueixada de crustaci amb romesco d´herbes i pipes de carbassa

Gaspatxo blanc d´ametlla, oli de fava tonka i bonítol

Bou de mar amb calamar

Torrada calenta de mantega d’anxoves i papada ibèrica curada

Suquet blanc de garotes amb tonyina i rovell d’ou curat

Suquet verd de mol·lusc i xerès amb peix i ceba escalivada i créixens d´aigua

Ovella xisqueta a la brasa amb patates i romesco de pinyons i formatge

Cols i tòfona

Cim i tomba de pèsols, patata i pell de congre

Llamàntol a la romana amb romesco de garotes i ou

Mar i muntanya d´espardenya i orella de porc

Mar i muntanya de calamarsó farcit d´ostra i suc de carn

Coca de porros, raifort i crema de formatge

Mont blanc

Pera de Puigcerdà amb suc de poma
i te amb sabayon

Cremós de xocolata

menú curt
138€

Llima farcida d’ esqueixada de bacallà amb
romesco de garotes

Bou de mar amb calamar

Torrada calenta de mantega d’anxoves i papada
ibèrica curada

Cor de carxofa amb tonyina toro, caviar
i rovell curat

Cim i tomba de pèsols, patata i pell de congre

Cols i tòfona

Llamàntol a la romana amb romesco
de garotes i ou

Peix salvatge amb suquet verd de mol·lusc i
xerès amb ceba escalivada i créixens d´aigua

Pollastre cubista de pagès en dos serveis,
cuixa de papillote de tòfona fresca i el caneló
que la iaia no faria

Menjar blanc amb fruita fresca i gelée de cava

Mont Blanc

plats

Gaspatxo blanc d´ametlla , oli de fava tonka i
bonítol
28€

Tàrtar de peix, gamba, escamarlà i caviar.
Boccato di Cardinale70€

Cors de carxofa farcits de tonyina, garotes
i caviar amb rovell d’ou curat
64€

Plat de pèsols, col caramel·lizada, fulles de
bledes, cansalada i tòfona fresca
42€

Canelons de rostit de tres carns
amb tòfona fresca
42€

Paella de roger a la brasa37€

Peix salvatge amb suquet verd de mol·lusc i xerès amb ceba escalivada i créixens d´aigua47€

Llamàntol a la romana amb romesco de garotes i ou58€

Ovella xisqueta a la brasa amb carabassa, romesco de pinyons i formatge34€

Pollastre cubista de pagès en dos serveis,
cuixa en papillote de tòfona fresca i el caneló
que la iaia no faria
50€

Filet de vaca gallega a la brasa amb foie, glaça
de tòfona i puré de patata ratte
45

postres

Menjar blanc amb fruita fresca i gelée de cava14€

Pastís de formatge amb sorbet de poma verda, api i fonoll14€

Milfulls de crema amb fruita de temporada14€

Suflé de cítrics amb amanida de fruita al te i gelat de cítrics14€

Pastís de xocolata amb gelat de prunes escabetxades14€

Els plats estan sotmesos a canvis de producte segons mercat.

Preu en euros. 10% d’IVA inclòs.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.