menú Jordi Vila
158€

AIGUA
Tartar de peix, gamba i escamarlà.
Boccato di Cardinale

Garota de tres rovells amb torrada de pa i anxova

Espiral de tonyina i tomàquet curat amb ceba al cop de puny i avellanes

TERRA
Pèsols amb patata i ostra

Espàrrecs blancs amb holandesa de yuzu i sèsam negre

Múrgoles prenyades a la crema i dentelle de cansalada

FOC
Mar i muntanya d’espardenya amb làmines d’orella de porc i rostit de galanga

Peix salvatge amb suquet de tellerines al xerès,
espàrrecs de marge i llimona

Colomí marinat en suc d’anxova i rostit a la brasa amb salmis

Xai xisqueta a la brasa amb crema de formatge, albergínia, nabius i farigola fresca

AIRE
Pastís de formatge amb sorbet de poma verda, api i fonoll

Postres de carabassa, ensaïmada i iogurt

menú alkimia
98€

Nigiri de tonyina a la catalana

Crema d’escabetx de pastanaga i gingebre amb amanida de fruits de mar

Brandada de bacallà amb pèsols i plàncton

Calamarsons farcits, salsa de pebrot verd i alfàbrega,
quatre grans d’arròs negre i crema d’ametlla

Coca de pasta de full amb porros, raifort i crema de formatge

Espàrrecs blancs amb holandesa de yuzu i sèsam negre

Peix salvatge a la brasa amb cim i tomba de col caramel·litzada i patata

Lletó rostit amb ravioli de vedella al palo cortado i tomàquet sherry

Xai xisqueta amb múrgoles a la crema

Postres cítriques

Pastís de xocolata amb gelat de prunes escabetxades

plats

Amanida de carxofes amb pernil de gla i vinagreta de carquinyoli26€

Tartar de peix, gamba, escamarlà i caviar.
Boccato di Cardinale70€

Crema d’escabetx de pastanaga i gingebre amb amanida de fruits de mar28€

Espàrrecs blancs amb holandesa de yuzu i sèsam negre24€

Calamarsons farcits, salsa de pebrot verd i alfàbrega, quatre grans d’arròs negre i crema d’ametlla29€

Coca de pasta de full amb porros, raifort i crema de formatge24€

Brandada de bacallà amb pèsols i plàncton32€

Peix salvatge a la brasa amb cim i tomba de col caramel·litzada i patata47€

Peix salvatge amb suquet de tellerines al xerès, espàrrecs de marge i llimona47€

Xai xisqueta a la brasa amb crema de formatge, albergínia, nabius i farigola fresca34€

Colomí marinat en suc d’anxova i rostit a la brasa amb salmis36€

Peu de porc farcit, múrgoles i espàrrecs verds de marge28€

Llom alt de vaca vella gallega amb escalivada i patates fregides52€

postres

Menjar blanc amb fruita fresca i gelée de cava14€

Mont blanc14€

Pastís de formatge amb sorbet de poma verda, api i fonoll14€

Milfulls de crema amb fruita de temporada14€

Suflé de cítrics amb amanida de fruita al te i gelat de cítrics14€

Tiramisú14€

Pastís de xocolata amb gelat de prunes escabetxades14€

Els plats estan sotmesos a canvis de producte segons mercat.

Preu en euros. 10% d’IVA inclòs.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.