menú llarg
138€

Bunyol de patata

Esqueixada de crustaci amb romesco d’herbes i pipes de carabassa

Gaspatxo blanc d’ametlla, oli de fava tonka i bonítol

Bou de mar amb calamar

Torrada calenta amb mantega d’anxoves i papada ibèrica curada

Suquets:
Blanc de garota amb tonyina i rovell d’ou curat

Verd de mol·luscs i xerès amb peix a la brasa, ceba escalivada i créixens d’aigua

Ovella xisqueta a la brasa amb patates i romesco de pinyons i formatge

Cols i tòfona

Cim i tomba de pèsols, patata i pell de congre

Bacallà amb romesco de garotes i ou

Mar i muntanya
D’espardenya amb orella de porc

De calamarsó farcit d’ostra amb suc de carn

Coca de porros, raifort i crema de formatge

Mont blanc

Sorbet de poma verda, api i fonoll
amb suc de poma i te negre

Cremós de xocolata

menú curt
138€

Esqueixada de crustaci amb romesco d’herbes
i pipes de carabassa

Bou de mar amb calamar

Torrada calenta de mantega d’anxoves i papada
ibèrica curada

Cor de carxofa amb tonyina toro,
caviar i rovell d’ou curat

Cim i tomba de pèsols, patata i pell de congre

Cols i tòfona

Bacallà amb romesco de garotes i ou

Peix salvatge a la brasa amb suquet verd de mol·luscs i xerès,
ceba escalivada i créixens d’aigua

Pollastre cubista de pagès en dos serveis:
cuixa en papillote amb tòfona fresca i el caneló que la iaia no faria

Menjar blanc amb fruita fresca i gelée de cava

Mont Blanc

plats

Gaspatxo blanc d´ametlla , oli de fava tonka i
bonítol
28€

Tàrtar de peix, gamba, escamarlà i caviar.
Boccato di Cardinale70€

Cor de carxofa farcit de tonyina, garota
i caviar amb rovell d’ou curat
64€

Plat de pèsols, col caramel·lizada, fulla de
bleda, cansalada i tòfona fresca
42€

Canelons de rostit de tres carns
amb tòfona fresca
42€

Paella de roger a la brasa37€

Peix salvatge amb suquet verd de mol·luscs i xerès,
ceba escalivada i créixens d´aigua
47€

Ovella xisqueta a la brasa amb patata i romesco de pinyons i formatge34€

Pollastre cubista de pagès en dos serveis:
cuixa en papillote de tòfona fresca i el caneló que la iaia no faria
50€

Filet de vaca gallega a la brasa amb foie, glaça
de tòfona i puré de patata ratte
45

postres

Menjar blanc amb fruita fresca i gelée de cava14€

Pastís de formatge amb sorbet de poma verda, api i fonoll14€

Milfulls de crema amb fruita de temporada14€

Soufflé de cítrics amb amanida de fruita al te i gelat de cítrics14€

Pastís de xocolata amb gelat de prunes escabetxades14€

Els plats estan sotmesos a canvis de producte segons mercat.

Preu en euros. 10% d’IVA inclòs.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.