menú Jordi Vilà
138€

AIGUA
Fruita fresca amb granissat de vermut

Escabetx de pastanaga amb bonítol fumat i tomàquets variats

Tàrtar de peix, gamba i escamarlà amb boccato di cardinale

Bou de mar amb calamar

Torrada calenta de mantega d’anxoves i papada ibèrica curada

TERRA
Verdures a la Royal

Cim i tomba de patata

Carabassó en flor amb romesco d’herbes

FOC
Turbot a la brasa amb suquet de tellerines al xerès

Ovella xisqueta a la brasa amb préssec, recuit i pinyonada

Mar i muntanya d’espardenya, làmines d’orella de porc i galanga

Colomí a la brasa amb romesco de cireres i nous

Espiral de tonyina, pebrot escalivat i ceba al cop de puny

AIRE
Coca de porros, raifort i crema de formatge

Pastís de formatge amb sorbet de poma, api i fonoll

Carbassa, ensaïmada i iogurt

Xocolata amb gelat de prunes escabetxades

plats

Tartar de peix, gamba, escamarlà i caviar.
Boccato di Cardinale70€

Amanida de carabassons, recuit i vinagreta de carquinyoli26€

Arròs de nyores i escamarlans amb mantega d’avellanes36€

Espàrrecs blancs amb holandesa de yuzu i sèsam negre24€

Roger amb toffee de pastanaga39€

Turbot a la brasa amb suquet de tellerines al Xerès47€

Ovella xisqueta a la brasa amb préssec i pinyonada34€

Colomí a la brasa amb romesco de cireres i nous36€

Filet Rossini de vaca vella42€

postres

Menjar blanc amb fruita fresca i gelée de cava14€

Pastís de formatge amb sorbet de poma verda, api i fonoll14€

Milfulls de crema amb fruita de temporada14€

Suflé de cítrics amb amanida de fruita al te i gelat de cítrics14€

Pastís de xocolata amb gelat de prunes escabetxades14€

Els plats estan sotmesos a canvis de producte segons mercat.

Preu en euros. 10% d’IVA inclòs.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.