Ronda Sant Antoni, 41 Principal
De dilluns a divendres
13:30-15:30 / 20-22:30


Amb l’objectiu d’evitar determinats clients que no cancel·len la reserva, deixant que altres persones no tinguin l’oportunitat de venir a gaudir l’experiència que oferim a les sis taules de l’alkimia, hem adoptat un nou sistema de reserves amb verificació de targeta de crèdit.

Per poder realitzar una reserva és obligatori acceptar aquestes condicions així com la política de cancel·lacions.

CONDICIONS DE RESERVA A L’ALKIMIA

Al moment de realitzar la sol·licitud de reserva, i amb la finalitat de poder garantir-la, se sol·licitaran les dades d’una targeta de crèdit. Per la verificació de la targeta es realitzarà un càrrec i un abonament d’1 euro a la targeta de crèdit corresponent.

La seva taula NO quedarà confirmada fins que rebi l’e-mail que així mateix ho indiqui.

En cas de no haver-hi disponibilitat per a la data sol·licitada, pot apuntar-se a la llista d’espera i el contactarem tan aviat com ens sigui possible si hi ha alguna anul·lació.

Per a reserves de grups de més de 6 comensals, si us plau, contacti’ns per e-mail (reserves@alkimia.cat) o per telèfon (+34 93 207 61 15).

Només acceptem reserves fins a 2 mesos d’antelació.

És aconsellable que ens indiquin sobre qualsevol tipus d’al·lèrgia, intolerància o preferència alimentaria, per tal de poder-nos adaptar al màxim a les seves necessitats.

Si venen amb nens i / o cotxet, si us plau, notifiqui-ho al camp de comentaris del formulari.

La reserva dóna dret a assistir a menjar en la data, hora i nombre de comensals indicats a la mateixa.

Es poden realitzar canvis en una reserva ja confirmada amb un mínim de 5 dies d’antelació a la data de la reserva. El canvi de la reserva estarà sempre subjecte a la disponibilitat del restaurant. Per això haurà de comunicar-se amb el departament de reserves trucant al +34 93 207 61 15 o escrivint-nos a reserves@alkimia.cat .

El nostre protocol de reserves requereix una trucada de confirmació el mateix dia de la reserva. Per aquest motiu el número de telèfon que ens proporcioni haurà de ser un número de telèfon real, complet i vàlid on poder contactar-lo des de l’Estat Espanyol. De la mateixa manera necessitem un correu electrònic vigent on poder on enviar-li la confirmació de la reserva i poder comunicar-nos amb vostè per altres motius en cas d’ésser necessari.

És molt important la puntualitat perquè pugui gaudir d’una estada òptima.

Les reserves no són nominals, podent ésser cedides a altres persones que igualment quedaran subjectes a l’acceptació de les condicions de reserva així com política de cancel·lacions.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIONS DE L’ALKIMIA

El mateix dia de la reserva el departament de reserves de l’alkimia realitza una trucada de confirmació. En cas de no rebre resposta i /o confirmació abans de les 12:00 h (si vénen a dinar) o 16:00 h (si vénen a sopar), la seva reserva quedaria anul·lada i se li cobrarien 50 euros per comensal de la targeta de crèdit facilitada.

Una cancel·lació de fins a tres comensals no tindrà cap cost per part del client sempre que es faci amb 8 hores d’antelació a la data reservada.

Una cancel·lació de més de tres comensals no tindrà cap cost per part del client sempre que es faci amb 24 hores d’antelació a la data reservada.

Si el client no notifica la cancel·lació per mail (reserves@alkimia.cat) amb més de 8 hores d’antelació, en reserves d’un a tres comensals, i 24 hores d’antelació, quan es tracti de taules de més de tres comensals, es farà un càrrec de 50 euros per comensal a la targeta de crèdit facilitada.

En cas d’haver confirmat la reserva i no presentar-se el dia i hora indicats, es farà un càrrec 100 euros per comensal a la targeta de crèdit facilitada.

Per a qualsevol dubte o aclariment preguem que ens contactin a través de correu electrònic: reserves@alkimia.cat o al telèfon +34 93 207 61 15

LIMITACIONS DE LA RESPONSABILITAT

El menú que alkimia posa a disposició dels seus clients en format digital, no és necessàriament en la seva totalitat coincident amb el que se serveixi el dia de la seva reserva, ja que les condicions del mercat i/o altres raons de força major poden impossibilitar-ho. No obstant això, el contingut coincidirà essencialment amb l’assenyalat.

Els continguts de la web poden ser inexactes o incomplets. Si tenen dubtes si us plau, contacti’ns a reserves@alkimia.cat .

79 Alkimia SL
B-62813167
Ronda Sant Antoni, 41
08006 Barcelona
Espanya