Un aprofundiment en la tradició catalana de la cuina de caçadors

Llebre, cabirol, daina, perdiu, senglar, ànec, faisana… Aquestes són algunes de les peces de caça major i menor, de bec llarg i bec pla, que formen part de la nostra proposta de menú degustació de caça. Sempre segons la disponibilitat que trobem en els nostres proveïdors de confiança.

Algunes de les peces les cuinem guisades, d’altres a la brasa, també alguna de les carns la podríem presentar laminada…

El servei, a taula completa, és especial, per encàrrec i l’adaptem als gustos dels comensals. Truqueu-nos al 93 207 61 15 o envieu un correu a reserves@alkimia.cat per a reservar-lo.
El tindrem en actiu durant tota la temporada de caça.

Un exemple de Menú salvatge (cuinat a l’alkimia durant aquesta temporada de caça) podria ser aquest…

Menú salvatge

168€

Carxofa farcida amb tonyina, garota i caviar

Sopa rústica de faisà amb ou i farigola


Montblanc de tartufo d’Alba

Arròs d’ànec

Peix salvatge amb cim i tomba de navalla,
carxofa i romesco de garum negre

Perdiu a la cassola ametllada amb
pastanagues, patates i carxofes

Cabirol guisat al forn amb espècies

Tatin de llebre

Pera escalivada

Montblanc

Bunyols à la minute amb crema de vainilla

Els plats estan sotmesos a canvis de producte segons mercat.

Preu en euros. 10% d’IVA inclòs.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.