Un aprofundiment en la tradició catalana de la cuina de caçadors
Llebre, cabirol, daina, perdiu, senglar, ànec, faisana… Aquestes són algunes de les peces de caça major i menor, de bec llarg i bec pla, que formen part de la nostra proposta de menú degustació de caça. Sempre segons la disponibilitat que trobem en els nostres proveïdors de confiança.
Algunes de les peces les cuinem guisades, d’altres a la brasa, també alguna de les carns la podríem presentar laminada…
El servei, a taula completa, és especial, per encàrrec i l’adaptem als gustos dels comensals. Truqueu-nos al 93 207 61 15 o envieu un correu a reserves@alkimia.cat per a reservar-lo.
El tindrem en actiu durant tota la temporada de caça.
Un exemple de Menú salvatge (cuinat a l’alkimia durant aquesta temporada de caça) podria ser aquest…
Menú salvatge
168€
Carxofa farcida amb tonyina, garota i caviar
Sopa rústica de faisà amb ou i farigola
Montblanc de tartufo d’Alba
Arròs d’ànec
Peix salvatge amb cim i tomba de navalla,
carxofa i romesco de garum negre
Perdiu a la cassola ametllada amb
pastanagues, patates i carxofes
Cabirol guisat al forn amb espècies
Tatin de llebre
Pera escalivada
Montblanc
Bunyols à la minute amb crema de vainilla
Els plats estan sotmesos a canvis de producte segons mercat.
Preu en euros. 10% d’IVA inclòs.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.