CONDICIONS DE COMPRA DE XECS REGAL ALKIMIA
 

Cada xec regal té un identificador únic vinculat a les dades de la persona que n’ha realitzat la compra i les dades de la persona obsequiada.
 
El xec regal té una validesa de 12 mesos des de la data de la seva compra. 

Passats 12 mesos només es podrà reactivar el xec regal si es contacta amb el departament de reserves a reserves@alkimia.cat o al +34 93 207 61 15 i s’abona la diferència de preu que s’estipuli per part del restaurant. 

El xec no va vinculat a cap data concreta de reserva. Per formalitzar la reserva d’un xec regal, el posseïdor del mateix ha de posar-se amb contacte amb el departament de reserves del restaurant per telèfon o correu electrònic i formalitzar la reserva proporcionant el número d’identificador del xec. 

La reserva estarà subjecta a la disponibilitat del restaurant. 

Formalitzada la reserva, s’accepten canvis / modificacions en la data de la mateixa fins a 24 h d’antelació. 

Si el client no notifica un canvi de data amb més de 24 h d’antelació el xec regal quedarà anul·lat.
De la mateixa manera, en cas d’haver confirmat la reserva i no presentar-se el dia i hora indicats, el xec regal també quedarà anul·lat.
 
Els menús estan subjectes a variacions degudes a la temporalitat de producte. 

El xec regal es pot obtenir de 3 maneres: 

1. Desplaçant-se fins al restaurant per a recollir-lo de dilluns a divendres d’11:00 h a 13:30 h o de 19:00 h a 20:00 h.
2. Proporcionant una adreça de correu postal on fer-lo arribar físicament. Aquest servei té un cost addicional de 5 euros. La carta s’enviarà per correu postal ordinari certificat amb justificant de recepció.
3. Facilitant al restaurant una adreça de correu electrònic on fer-lo arribar digitalment.