Ronda Sant Antoni, 41 Principal
De dilluns a divendres
13:30-15:30 / 20-22:30


Módulo de reserva

Amb l’objectiu d’evitar determinats clients que no cancel·len la reserva, deixant que altres persones no tinguin l’oportunitat de venir a gaudir l’experiència que oferim a les sis taules de l’alkimia, hem adoptat un nou sistema de reserves amb verificació de targeta de crèdit.

Per poder realitzar una reserva és obligatori acceptar aquestes condicions així com la política de cancel·lacions.

CONDICIONS DE RESERVA A L’ALKIMIA

La seva taula NO quedarà confirmada fins que rebi l’e-mail que així mateix ho indiqui.

Per a reserves de grups de més de 6 comensals, si us plau, contacti’ns per e-mail (reserves@alkimia.cat) o per telèfon (+34 93 207 61 15).

Només acceptem reserves fins a 2 mesos d’antelació.

Es poden realitzar canvis en una reserva ja confirmada amb un mínim de 5 dies d’antelació a la data de la reserva. El canvi de la reserva estarà sempre subjecte a la disponibilitat del restaurant. Per això haurà de comunicar-se amb el departament de reserves trucant al +34 93 207 61 15 o escrivint-nos a reserves@alkimia.cat .

És molt important la puntualitat perquè pugui gaudir d’una estada òptima.

Veure totes les condicions de reserva...

POLÍTICA DE CANCEL·LACIONS DE L’ALKIMIA

El mateix dia de la reserva el departament de reserves de l’alkimia realitza una trucada de confirmació. En cas de no rebre resposta i /o confirmació abans de les 12:00 h (si vénen a dinar) o 16:00 h (si vénen a sopar), la seva reserva quedaria anul·lada i se li cobrarien 50 euros per comensal de la targeta de crèdit facilitada.

Si el client no notifica la cancel·lació per mail (reserves@alkimia.cat) amb més de 8 hores d’antelació, en reserves d’un a tres comensals, i 24 hores d’antelació, quan es tracti de taules de més de tres comensals, es farà un càrrec de 50 euros per comensal a la targeta de crèdit facilitada.

En cas d’haver confirmat la reserva i no presentar-se el dia i hora indicats, es farà un càrrec 100 euros per comensal a la targeta de crèdit facilitada.

Per a qualsevol dubte o aclariment preguem que ens contactin a través de correu electrònic: reserves@alkimia.cat o al telèfon +34 93 207 61 15

Veure totes les polítiques de cancel·lació...

LIMITACIONS DE LA RESPONSABILITAT

El menú que alkimia posa a disposició dels seus clients en format digital, no és necessàriament en la seva totalitat coincident amb el que se serveixi el dia de la seva reserva, ja que les condicions del mercat i/o altres raons de força major poden impossibilitar-ho. No obstant això, el contingut coincidirà essencialment amb l’assenyalat.

Els continguts de la web poden ser inexactes o incomplets. Si tenen dubtes si us plau, contacti’ns a reserves@alkimia.cat .

79 Alkimia SL
B-62813167
Ronda Sant Antoni, 41
08006 Barcelona
Espanya