Ronda Sant Antoni, 41 Principal
De dilluns a dijous
13:30-15:30 / 20-22:30
Divendres
13:30-15:30


Amb l’objectiu d’evitar determinats clients que no cancel·len la reserva, deixant que altres persones no tinguin l’oportunitat de venir a gaudir l’experiència que oferim a les sis taules de l’alkimia, hem adoptat un nou sistema de reserves amb verificació de targeta de crèdit.

Per poder realitzar una reserva és obligatori acceptar aquestes condicions així com la política de cancel·lacions.

CONDICIONS DE RESERVA A L’ALKIMIA

Al moment de realitzar la sol·licitud de reserva, i amb la finalitat de poder garantir-la, se sol·licitaran les dades d’una targeta de dèbit / crèdit.

La seva taula NO quedarà confirmada fins que rebi l’e-mail que així mateix ho indiqui.

En cas de no haver-hi disponibilitat per a la data sol·licitada, pot apuntar-se a la llista d’espera i el contactarem tan aviat com ens sigui possible si hi ha alguna anul·lació.

Per a reserves de grups de més de 6 comensals, si us plau, faci clic a “Sol·licitud de grup” o contacti’ns per e-mail a reserves@alkimia.cat

Només acceptem reserves fins a 2 mesos d’antelació.

És aconsellable que ens indiquin sobre qualsevol tipus d’al·lèrgia, intolerància o preferència alimentaria, per tal de poder-nos adaptar al màxim a les seves necessitats.

Si venen amb nens i/o cotxet, si us plau, faci clic a “afegir un comentari” i notifiqui’ns-ho.

La reserva dóna dret a assistir a menjar en la data, hora i nombre de comensals indicats a la mateixa.

Es poden realitzar canvis en una reserva ja confirmada amb un mínim de 24 hores d’antelació a la data de la reserva. El canvi de la reserva estarà sempre subjecte a la disponibilitat del restaurant . Per això haurà de comunicar-se amb el departament de reserves trucant al +34 93 207 61 15 o escrivint-nos a reserves@alkimia.cat

El nostre protocol de reserves requereix una confirmació. Per aquest motiu el número de telèfon que ens proporcioni haurà de ser un número de telèfon real, complet i vàlid on poder contactar-lo des de l’Estat Espanyol. De la mateixa manera necessitem un correu electrònic vigent on poder on enviar-li la confirmació de la reserva i poder comunicarnos amb vostè per altres motius en cas de ser necessari.

És molt important la puntualitat perquè pugui gaudir d’una estada òptima.

Les reserves no són nominals, podent ser cedides a altres persones que igualment quedaran subjectes a l’acceptació de les condicions de reserva així com política de cancel·lacions.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIONS DE L’ALKIMIA

El dia abans de la data de la reserva, el restaurant es posarà en contacte amb el client per mail i/o sms per confirmar la taula. En cas de no rebre resposta i/o confirmació abans 24 h la reserva quedarà anul·lada i se li cobrarà al client 100 euros per comensal de la targeta de dèbit / crèdit facilitada.

Una cancel·lació no tindrà cap cost per part del client sempre que es faci amb 24 hores d’antelació a la data reservada.

En cas d’haver confirmat la reserva i no presentar-se el dia i hora indicats, es farà un càrrec 100 euros per comensal a la targeta de dèbit / crèdit facilitada.

Per a qualsevol dubte o aclariment preguem que ens contactin escrivint-nos a reserves@alkimia.cat o trucant al +34 93 207 61 15.

LIMITACIONS DE LA RESPONSABILITAT

El menú que alkimia posa a disposició dels seus clients en format digital, no és necessàriament en la seva totalitat coincident amb el que se serveixi el dia de la seva reserva, ja que les condicions del mercat i/o altres raons de força major poden impossibilitar-ho. No obstant això, el contingut coincidirà essencialment amb l’assenyalat.

Els continguts de la web poden ser inexactes o incomplets. Si tenen dubtes si us plau, contacti’ns a reserves@alkimia.cat.

79 Alkimia SL
B-62813167
Ronda Sant Antoni, 41
08006 Barcelona