menú alkimia
setmanal
168€

Entremès de llobarro, calamar i caviar

Garota, caqui, suquet blanc

Esqueixada de carxofes, amb romesco de conill de bosc i anxova

Mar i muntanya extrem

Malasagna de faisana, formatge i ruibarbre

Cassoleta de turbot amb mongetes del ganxet, musclos i sípia

Llamàntol amb romesco de carbassa i cítrics

Pilota de perdiu amb crema de nyàmeres

Plat de carn o de caça

Pera amb iogurt i macadàmia fumada

Fondant de xocolata blanca i fruita de la passió

Els plats estan sotmesos a canvis de producte segons mercat.

Preu en euros. 10% d’IVA inclòs.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.

Algunes propostes
gastronòmiques incloses en els
nostres menús de temporada

Mar i muntanya extrem.

Pèsols amb tripeta de bacallà.

Carxofa farcida amb tàrtar de ventresca de tonyina, garota i caviar.

Xai Xisqueta amb aubercocs glacejats.

Espàrrec a la brasa i gaspatxo blanc.

Peix salvatge a la brasa amb bledes.

Menjablanc amb fruits vermells.

Flor de carbassó amb xipirons.

Entremesos de mar.

Tatin de llebre.

Ou ferrat amb patata i tòfona.

Pera escalivada amb granitzat de litxi i llima.

Cim i tomba de sípia a la brasa amb garum d’olives.

Colomí a la brasa amb romesco de cacau, nous i mel.

Suquet verd amb cloïsses i peus de cabra amb pil pil de plancton.