menú alkimia
setmanal
168€
Llima farcida de fruits de mar
Coca de pollastre en escabetx
Calamar amb bou de mar i sopa freda d’ametlla
Suquet cru de gamba
Flor de carbassó farcida de brandada de bacallà
Tonyina amb escalivada
Mar i muntanya extrem
Peix amb sípia i préssec
Llamàntol amb romesco d’ou
Arròs de quasi res
Xai lletó amb romesco de patata, pinyons i tupí
Cireres amb te de sakura i gelat d’ametlla i amaretto
Pastís fondant de xocolata blanca i fruita de la passió
Els plats estan sotmesos a canvis de producte segons mercat.
Preu en euros. 10% d’IVA inclòs.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.
Algunes propostes
gastronòmiques incloses en els
nostres menús de temporada

Mar i muntanya extrem.

Pèsols amb tripeta de bacallà.

Carxofa farcida amb tàrtar de ventresca de tonyina, garota i caviar.

Xai Xisqueta amb aubercocs glacejats.

Espàrrec a la brasa i gaspatxo blanc.

Peix salvatge a la brasa amb bledes.

Menjablanc amb fruits vermells.

Flor de carbassó amb xipirons.

Entremesos de mar.

Tatin de llebre.

Ou ferrat amb patata i tòfona.

Pera escalivada amb granitzat de litxi i llima.

Cim i tomba de sípia a la brasa amb garum d’olives.

Colomí a la brasa amb romesco de cacau, nous i mel.

Suquet verd amb cloïsses i peus de cabra amb pil pil de plancton.