menú alkimia
184€

Llima verda

Bunyol de tripa de bacallà amb julivert

Suquet cru de gambes amb sopa freda d’ametlles

Fideus de mar

Bonítol amb coca d’escalivada

Peix a la brasa amb suquet sec de patata, navalles i moll de l’os

Llamàntol amb romesco d’ou

Escabetx de pollastre i ceps

Tàrtar, crema agra, avellana i caviar

Colomí amb prèssec

Cirera, litxi i sakura

Babà amb saüc i cítrics

Gianduja amb gelat de pruna escabetxada

Bunyol de crema

Els plats estan sotmesos a canvis de producte segons mercat.

Preu en euros. 10% d’IVA inclòs.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.

Menú Jordi Vilà 184€ per persona.

Menú Jordi Vilà
alkimia restaurant

 

Un menú degustació que reculli el passat,
el present i el futur de la cuina catalana.

Una proposta que vetlli per a protegir l’instant precís
de cada producte, de cada plat.

Una cuina que cada dia es reinventa segons
el producte que tenim a la despensa i el que
ens arriba dels nostres productors de confiança.

El nou menú Jordi Vilà.

Cuina lliure.

 

184€

Algunes propostes
gastronòmiques incloses en els
nostres menús de temporada

Mar i muntanya extrem.

Pèsols amb tripeta de bacallà.

Carxofa farcida amb tàrtar de ventresca de tonyina, garota i caviar.

Xai Xisqueta amb aubercocs glacejats.

Espàrrec a la brasa i gaspatxo blanc.

Peix salvatge a la brasa amb bledes.

Menjablanc amb fruits vermells.

Flor de carbassó amb xipirons.

Entremesos de mar.

Tatin de llebre.

Ou ferrat amb patata i tòfona.

Pera escalivada amb granitzat de litxi i llima.

Cim i tomba de sípia a la brasa amb garum d’olives.

Colomí a la brasa amb romesco de cacau, nous i mel.

Suquet verd amb cloïsses i peus de cabra amb pil pil de plancton.