Jordi Vilà presenta…

Jordi Vilà presenta…

Què
“Jordi Vilà presenta…”, és una trobada gastronòmica amb un cuiner, cuinera o algú relacionat amb el món de la gastronomia i l’alimentació, organitzada per Jordi Vilà i l’equip de l’alkimia restaurant, lligada al gaudi d’un dinar o d’un sopar.

Qui
Els convidats a aquestes trobades són cuiners, cuineres o algú relacionat amb el món de la gastronomia i l’alimentació de fora de Barcelona i amb els quals Jordi Vilà hi connecta d’alguna manera, ja sigui per la seva mirada sobre l’ofici, per la seva trajectòria…

Quan
La idea és organitzar 3 o 4 trobades anuals. Les fem, normalment, fora de l’horari habitual del nostre restaurant, en cap de setmana.

On
Actualment, les trobades tenen lloc als salons privats del restaurant alkimia. Tanmateix, estem oberts a organitzar (si és oportú) alguna trobada en un altre espai.

Com
Les trobades s’organitzen al voltant de 5 taules (per a 6 persones cadascuna) dins la sala del privats de l’alkimia restaurant. Qui vol assistir a la trobada (un cop anunciada la data i el preu) pot formalitzar la compra de la seva entrada contactant amb l’equip alkimia a través del correu reserves@alkimia.cat

Cada entrada dona dret a un seient per a gaudir del menú i els vins proposats. L’entrada no és nominal. Es pot regalar al millor amic o revendre al millor postor;) Com l’entrada d’un concert o d’una obra de teatre. Depenent de l’activitat tindrà un preu o un altre.

Perquè
Jordi Vilà vol contribuir amb aquesta activitat a dinamitzar la vida cultural de la ciutat de Barcelona. Durant aquests temps difícils i després d’una llargs mesos de desert pandèmic, tornar-se a enamorar de Barcelona passa, sobretot, per tornar a insuflar-li vida a la ciutat. El gra de sorra, de forma natural, està lligat al món de la gastronomia;)

Jordi Vilà presenta…
Antonio Bachour
Un dels millors pastissers del món.

Setembre de 2021
<+>

Jordi Vilà presenta…
Diego Rossi
Xef del restaurant Trippa de Milà (Itàlia).

Novembre de 2021
<+>

Jordi Vilà presenta…
Albert Boronat
Xef del restaurant Ambassade de Llívia.

Febrer de 2021
<+>