Platillos i tapes

Anxoves del Cantàbric de primavera Nardín (filet)3,5€

Coca de vidre i pa tradicional amb tomàquet4€

Truita de ceba caramel·litzada6€

Croqueta Caesar (unitat)3€

Croqueta de pernil (unitat)3€

Calamars a la romana amb maionesa12€

Nigiri català de tonyina10€

Els efímers del mes

Ensaladilla russa amb pernil i envinagrats a banda10€

Pâté en croûte d’ànec amb amanida11€

Terrina de pollastre escabetxat amb foie i festucs9€

Tartar de tonyina i cireres16€

Dos canelons14€

Salmó fumat amb cogombre, crema fresca i brioix15€

Roast beef fumat i cuit a la brasa amb patates
a la forquilla, romesco d’herbes fresques i jalapenyo19€

Mandonguilles amb sípia16€

Els clàssics

Mongeta verda i patata cuita al moment amb oli d’oliva verge9€

Brandada de bacallà amb mongeta verda i raifort14€

Steak tàrtar a l’all i pebre amb mantega fumada22€

Macarrons de rostit gratinats (ració/mitja ració)12€/8€

Ous estrellats amb botifarra de perol15€

Pollastre cubista en dos serveis: Cuixa crocant amb patates mal tallades,
ben fregides i caneló fresc (recomanat per a 2. Preu per persona) 18€

Peu de porc Pierre Koffmann19€

Arrossos

Paella de rogers a la brasa24€

Arròs de nyores amb escamarlà26€

La Brasa

Mar

Sardines amb pa amb tomàquet15€

Roger amb tomàquet a la brasa i olivada24€

Turbot o peix d’escata amb cassoleta de patates al forn35€

Muntanya

Lletons caramel·litzats amb samfaina18€

Colomí a la brasa amb puré de patates24€

Matrimoni de botifarra de perol blanca i negra amb patates fregides13€

Txuletón de vaca vella amb patates fregides i
amanida (recomanat per a 2-4 persones)110€

Postres

Gelats i sorbets fets a casa
(gelats: vainilla; sorbets: cítrics, poma àcida amb api)3€/u

Torrada de Santa Teresa gelat de vainilla9€

Flam amb nata6€

Mousse de xocolata6€

Tiramisú a la cullera9€

Preu en euros. 10% d’IVA inclos.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.