Platillos i tapes

Croqueta de pollastre, mantega d’anxova i cabdell (unitat)3,5€

Truita de ceba caramel·litzada7€

Truita de patates al caliu12€

Calamars a la romana amb maonesa17€

Bunyols de bacallà al morter (4 unitats)7€

Garota tres rovells (2+1)15€

Quatre faves a la catalana8€

Niguiri català de calamar encebat i papada7€

Niguiri català de ventresca de tonyina i garota11€

Coca de pa amb tomàquet6€

Servei pa3€

Els efímers del mes

Xatonada de bacallà, bonítol al pebre, tomàquets,
anxova i oliva negra
14€

Kokotxas de lluç al pil-pil amb mongetes del ganxet26€

Cor de carxofa amb conill d’Almatret15€

Cigrons amb bacallà i un poti-poti de tripa de bacallà,
morro i orella de porc, cresta de gall i picada
15€

Raviolis de senglar amb el seu fondo16€

Els clàssics

Brandada de bacallà amb mongeta verda, colifor
escabetxada i raifort rallat16€

Coca de milfulls de porros amb crema de formatge
La Gàrgola del Miracle15€

Steak tartar a l’all i pebre amb mantega fumada24€

Callos i capipota de Cal Jordi amb trippa Rossi a banda16€

Peus de porc Pierre Koffmann (amb regal)26€

Pollastre cubista en dos serveis: Cuixa crocant,
amb patates mal tallades, ben fregides i caneló fresc
(recomanat per a dues persones; )38€

Arrossos

Paella de rogers a la brasa24€

Arròs de nyores, safrà i cuetes d’escamarlans26€

Paella del senyoret de Ripoll amb bolets22€

LES TRES PASTES
CATALANES

Macarrons de rostit15€

Fideus a la cassola amb costella13€

Duet de canelons17€

temps de tòfona

En diem “tastets” per tal de poder-los combinar
amablement amb altres plats de la carta
 

Pâté en croûte de caça i foie14€

Taco de foie micuit amb torrades calentes28€

Truita de patates al caliu16€

Farcellet de col i patata emmascarada amb
botifarra de perol
17€

Pilota trufada amb pinyons i escudella de cigrons, patata,
pastanaga i celerí
17€

Cassoleta de xai Xisqueta amb pèsols i carxofes26€

La Brasa

Ostra amb remenat d’ou8€

Mongeta verda amb patata cuita al moment i
botifarra del perol14€

Plat d’escalivada feta a casa16€

Cargols amb sofregit de sobrassada picant i allioli17€

Fricandó de ventresca de tonyina amb bolets24€

Turbot acompanyat de patates al forns/m

Roger amb olivada i tomàquet28€

Botifarra de porc feta per nosaltres amb mongetes del
ganxet i patata a la forquilla15€

El secret d’en Moisés, el carnicer (Tall de vaca amb patates
fregides i amanida d’enciam)
29€

Postres

98% fruita: tartaleta de pomes i d’altres fruites amb sorbet de cítrics
i herbes fresques10€

Flam amb nata i gelat de vainilla8€

100% Xocolata12€

Tiramisú de festucs a la cullera11€

Recuit amb biscuit glacé de torró8€

Bunyols al moment amb crema de vainilla9€

Pastís d’ametlla, crema de xocolata torrada i gelat d’amaretto10€

Preu en euros. 10% d’IVA inclos.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.