Platillos i tapes
Croqueta de pollastre, mantega d’anxova i cabdell (unitat)3,5€
Truita de ceba caramel·litzada7€
Calamars a la romana amb maonesa17€
Bunyols de bacallà al morter (4 unitats)7€
Espàrrec blanc a la brasa amb romesco de tomàquet
i olivada (1 unitat)8€
Niguiri català de calamar encebat i papada7€
Niguiri català de ventresca de tonyina11€
Coca de pa amb tomàquet6€
Servei pa3€
Els efímers del mes
Xatonada de bacallà, bonítol al pebre, tomàquets,
anxova i oliva negra14€
Bacallà a la llauna amb cigrons i alls tendres17€
Kokotxas de lluç al pil-pil amb mongetes del ganxet26€
Cor de carxofa amb conill d’Almatret15€
Els clàssics
Brandada de bacallà amb mongeta verda, colifor
escabetxada i raifort rallat16€
Coca de milfulls de porros amb crema de formatge
La Gàrgola del Miracle15€
Steak tartar a l’all i pebre amb mantega fumada24€
Callos i capipota de Cal Jordi amb trippa Rossi a banda16€
Peus de porc Pierre Koffmann (amb regal)26€
Pollastre cubista en dos serveis: Cuixa crocant,
amb patates mal tallades, ben fregides i caneló fresc
(recomanat per a dues persones; )38€
Arrossos
Paella de rogers a la brasa24€
Arròs de nyores, safrà i cuetes d’escamarlans26€
LES TRES PASTES
CATALANES
Macarrons gratinats de rostit de pollastre, porc i vedella15€
Fideus a la cassola amb costella13€
Duet de canelons17€
ara cuinem plats farcits
amablement amb altres plats de la carta
Tomàquet farcit amb un tàrtar de sardines marinades
i salsa d´ametlla crua12€
Pâté en croûte de pagès, amb pollastre, botifarres
i anguila fumada14€
“Raviolot” de llamàntol i gambeta amb un suquet de
musclos picant16€
Platillo de calamar farcit amb pèsols i patata24€
Guisat de jarret de vedella de llet amb múrgoles
farcides a la crema25€
La Brasa
Ostra amb remenat d’ou8€
Mongeta verda amb patata cuita al moment i
botifarra del perol14€
Plat d’escalivada feta a casa16€
Cargols amb sofregit de sobrassada picant i allioli17€
Fricandó de ventresca de tonyina amb bolets24€
Turbot acompanyat de patates al forns/m
Roger amb olivada i tomàquet28€
Botifarra de porc feta per nosaltres amb mongetes del
ganxet i patata a la forquilla15€
El secret d’en Moisés, el carnicer (Tall de vaca amb patates
fregides i amanida d’enciam)29€
Postres
98% fruita: tartaleta de pomes i d’altres fruites amb sorbet de cítrics
i herbes fresques10€
Flam amb nata i gelat de vainilla8€
100% Xocolata12€
Tiramisú de festucs a la cullera11€
Recuit amb biscuit glacé de torró8€
Bunyols al moment amb crema de vainilla9€
Pastís d’ametlla, crema de xocolata torrada i gelat d’amaretto10€
Preu en euros. 10% d’IVA inclos.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.