Platillos i tapes

Croqueta Caesar (unitat)3,5€

Truita de ceba caramel·litzada7€

Truita de patates fetes al caliu12€

Ostra a la brasa amb remenat d’ou8€

Fritura mediterrània una mica d’aquí i d’allà, així i aixà24€

Coca de vidre i pa tradicional amb tomàquet5€

Servei de pa Triticum3€

niguiris catalans
de panxeta i calamar encebat7€

de sardina flamejada, oliva, albergínia i piparra5€

de ventresca de tonyina12€

de ventresca de tonyina i garota14€

de Pepito14€

Els efímers del mes

Amanida de carxofes amb pernil i vinagreta de carquinyolis15€

Carxofa Tonyina Caviar i Garota20€

Musclos de Bouchot22€

Raviolis de gamba i més marisc28€

Sípia a la brasa amb escalivada18€

Saltat de cargols a la brasa amb botifarra i all i oli17€

Fricandó de ventresca de tonyina amb bolets24€

Platillo de tripa i capipota de Cal Jordi amb trippa
Rossi a banda
16€

Bacallà a l´antiga amb mongetes, morro de porc i bolets27€

Cassoleta de lletons glacejats amb verdures i bolets22€

Els clàssics

Mongeta verda i patata cuita al moment amb
botifarra de perol a la brasa14€

Brandada de bacallà amb mongeta verda, coliflor
escabetxada i raifort rallat16€

Coca de full de porros amb crema de formatge La Gàrgola
del Miracle15€

Lassanya de rostit català gratinada amb barreja de
formatges Mas d’Eroles i O’Xortical14€

Steak tartar a l’all i pebre amb mantega fumada24€

Peus de porc Pierre Koffmann (amb regal)26€

Pollastre cubista en dos serveis: Cuixa crocant,
amb patates mal tallades, ben fregides i caneló fresc
(recomanat per a dues persones; )
38 €

Arrossos

Paella de rogers a la brasa24€

Arròs de nyores, safrà i cuetes d’escamarlans26€

Paella del senyoret de Ripoll22€

ara cuinem caça

Amanida de conill de bosc desfilat amb romesco, anxova
escarola i raïm
17€

Sopa rústica de faisana, farigola i ou 14€

Galta de senglar amb nyoquis de moniato22€

Llebre a la royale amb caqui32€

Arròs d´ànec blauet amb carxofes i pebrot i vi ranci25€

La Brasa

de mar

Roger amb olivada i tomàquet28€

Turbot amb pil pil acompanyat d’una cassoleta de
patates al forn
s/m

Sardines a la bruta amb pa amb tomàquet16€

i muntanya

Mitjana de vaca acompanyada d’albergínia, xalotes,
romaní i pebre verd37€

Txuletón de vaca ecològica acompanyada d’una
miscel·lània de patates rosses i enciam amanit
(recomanat per a 2-4 persones)110€

Colomí amb salmís de colomí36€

Postres

98% fruita: tartaleta de pomes i altres fruites amb
sorbet de cítrics i herbes fresques10€

Pera de Puigcerdà al natural8€

Flam amb nata8€

Mousse de xocolata a les dues intensitats11€

Tiramisú a la cullera9€

Recuit amb crema de moniato, nous fumades i mel
caramelitzada8€

Bunyols al moment amb crema de vainilla9€

Pastís fullat amb ametlla i pera (20 min)12€

Tartaleta de xocolata negra amb gelat de café11€

Preu en euros. 10% d’IVA inclos.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.